Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής και performer δεν σταματά να μας εκπλήσσει λεπτό. Είναι γνωστός λάτρης της άθλησης, γεγονός που επιβεβαιώνει το απίστευτα γυμνασμένο σώμα του.

Ο Σάκης Ρουβάς το τελευταίο διάστημα δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο γκολφ. Δεν είναι τυχαία τα συχνά post του σε γήπεδα αλλά και η selfie με την διεθνούς φήμης αθλήτρια Nicole Castrale, με την οποία έχει συνάψει φιλικές σχέσεις.

Πλέον, αναμένεται να πάρει μέρος και στο Διεθνές Τουρνουά «10th Aegean Airlines ProAm». Το συγκεκριμένο event πραγματοποιείται από τις 17 μέχρι 21 Ιουνίου, με τον τραγουδιστή να δηλώνει: «Φέτος θα συμμετέχω για πρώτη φορά ως παίκτης στο 10th Aegean Airlines ProAm, το οποίο έχει προσφέρει τόσα πολλά στο γκόλφ. Χαίρομαι διπλά που φέτος το επετειακό διεθνές τουρνουά μαζί με άλλες 62 ομάδες από 20 χώρες θα προσφέρει στo Σύλλογο “Ελπίδα” και Όραμα Ελπίδας».

Παράλληλα με την συνέντευξη, πραγματοποιήθηκε και αντίστοιχη φωτογράφιση με τον star σε γήπεδο γκολφ για το συγκεκριμένο θεματικό περιοδικό, Golf & Leisure, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

sakisrouvas1 sakisrouvas

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματά να μας εκπλήσσει: Η νέα του ασχολία, που του έχει γίνει εμμονή

Ο Σάκης Ρουβάς θα μείνει για πάντα παιδί: Δείτε τον να παίζει με έναν εκσκαφέα

Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε: Ερμήνευσε το Άξιον Εστί και καταχειροκροτήθηκε από 15.000 κόσμο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store