Όπως φαίνεται η Khloe Kardashian δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό της με τον Tristan Thompson. Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από τη στιγμή που οι δύο πλευρές επέλεξαν να δώσουν το οριστικό τέλος, μετά από την απιστία του μπασκετμπολίστα με την Jordyn Woods.

Την ώρα που οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει ως ζευγάρι, η Khloe και ο Tristan παραμένουν αφοσιωμένοι ως γονείς για την ενός έτους True. Δεν είναι τυχαίο πως το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί στα γενέθλια της μικρής τους.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως εξακολουθεί να βασανίζεται με τις σκέψεις σχετικά με όσα συνέβησαν στην προσωπική της ζωή. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και με τις ιδιαίτερες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram.

Την Τρίτη δε, η Khloe Kardashian ανέβασε ένα μήνυμα που αφορούσε ξεκάθαρα τον χωρισμό της με τον Thompson.

«Το πιο λυπηρό πράγμα στην ιστορία μας είναι πως μπορούσαμε να το κάνουμε να δουλέψει. Εάν νοιαζόσουν για μένα όπως εγώ, θα είχες παλέψει για εμένα. Όμως δεν το έκανες. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο. Είχα δίκιο κάθε φορά που σου έλεγα ότι σε αγαπάω περισσότερο. Πάντα το αρνιόσουν και έλεγες ότι με αγαπάς περισσότερο, όμως νομίζω πλέον ξέρουμε και οι δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Kardashian όμως είχε ένα ακόμη μήνυμα, που ανέφερε: «Οι άνθρωποι μισούν όταν αισθάνονται να τους συμπεριφέρεσαι, όπως σου συμπεριφέρονται».

Ωστόσο δεν είχαν όλα τα μηνύματα αρνητική χροιά. «Θέλω να ευχαριστήσω τους λίγους ανθρώπους στη ζωή μου, που με άκουσαν χωρίς να με κρίνουν, μίλησαν χωρίς προκατάληψη, με βοήθησαν χωρίς να θέλουν αναγνώριση, με κατανόησαν χωρίς να προσποιούνται και με αγάπησαν χωρίς όρους», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Υπήρχαν επίσης θετικά αποφθέγματα, όπως μία ρήση του Nelson Mandela, η οποία ανέφερε: «Ποτέ δεν χάνω. Είτε κερδίζω είτε μαθαίνω».

Δείτε τις άλλες αναρτήσεις που έκανε η Khloe Kardashian.