Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα η Χρύσα Παπά, που ερμηνεύει την «Τατιάνα» στην επιτυχημένη σειρά «Το Τατουάζ».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια την ρώτησε αν θα συμμετάσχει στο νέο τηλεοπτικό project του Ανδρέα Γεωργίου, αλλά και τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά και πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα συμπεριληφθεί στο καστ.

Κατ’ αρχάς, η ηθοποιός διέψευσε ότι έχει «κλείσει» να είναι στην επόμενη σειρά του Γεωργίου, ωστόσο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να ξανασυνεργαστούν, ενώ είπε στη Φαίη, όταν ρωτήθηκε για το πώς είδε την άφιξη του Ντάνου στη σειρά, είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και ότι εμπιστεύεται την ένστικτο του σεναριογράφου. «Ήξερα ότι δεν θα του ζητηθεί να παίξει κάτι δύσκολο υποκριτικά, αν και τελικά στην πορεία το έκανε… έκανε πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια» είπε η Παπά.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο Γιώργο Αγγελόπουλο ως έναν άνθρωπο, που σέβεται τόσο τους ηθοποιούς – συναδέλφους του όσο και τη δουλειά την ίδια. «Ούτως ή άλλως, αυτή δεν είναι μία σειρά που ξεκίνησε με τον Ντάνο, ξεκίνησε όπως ξεκίνησε μ’ αυτό το team και ο Γιώργος ήρθε μετά…» είπε η Χρύσα Παπά και συμπλήρωσε «δεν ήταν ο Ντάνος ο λόγος για να πάει καλύτερα, πήγαινε καλά ήδη. […] Και δεν το λέω αυτό προσβλητικά για τον Γιώργο, μπήκε σ’ ένα team που υπήρχε ήδη».

Δείτε τι είπε: