Εκτός από την Σίσσυ Χρηστίδου, πρεμιέρα έκανε σήμερα και ο Μένιος Φουρθιώτης, αλλά για δεύτερη φορά φέτος στο νεοσύστατο Open TV!

Τα «Αποκαλυπτικά live» έχουν ένα νέο και πολύ εντυπωσιακό πλατό, ενώ ο παρουσιαστής απο τωο νέος συνεργάτης και η στήλη που θα συζητηθεί
Η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ξεκίνησε πλέον από τη συχνότητα του Open σε ολοκαίνουργιο πλατό αλλά και σε νέα ώρα καθώς ξεκίνησε στις 14.20.

Ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε στο πλατό καλησπερίζοντας τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες τους ενώ καλωσόρισε το νέο μέλος της παρέας τον δημοσιογράφο Θάνο Ζερβουδάκη. «Αυτή η εκπομπή είναι το δικό σας σπίτι και θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε. Να σας αγκαλιάσουμε και να σας βοηθήσουμε και στόχος μας είναι να είμαστε κοντά σας. Θα ασχοληθεί η εκπομπή με το κοινωνικό ρεπορτάζ, θα βρεθούμε δίπλα σας και θα δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν. Η εκπομπή ανοίγει μια νέα ενότητα, θα σας αλλάξουμε. Θα σας δώσουμε τη δυνατότητα όποιοι δεν έχουν δουλειά να σας τη δώσουμε για έναν χρόνο. Τα κριτήρια θα είναι αυστηρά».