Μια φήμη που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες αισθάνθηκε την ανάγκη να διαψεύσει και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο η νεαρή ηθοποιός, Δανάη Μπάρκα.

Η φήμη είχε να κάνει με το πώς ποιήματα της Δημουλά ενδέχεται να περάσουν στην ιδιοκτησία της ηθοποιού, καθώς τις συνέδεε μία εξαιρετικά στενή σχέση, όπως αυτές που αναπτύσσονται ανάμεσα σε μία γιαγιά και την αγαπημένη της εγγονή.

Για τον λόγο αυτό, σε σχετικό story που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η ηθοποιός προχώρησε στην ακόλουθη διευκρίνιση.

«Επειδή έχει γίνει μεγάλη αναπαραγωγή, θα παρακαλέσω να διευκρινιστεί ότι ουδέποτε η αγαπημένη μου Κική Δημουλά, που όντως είχα σαν γιαγιά μου λόγω της οικογενειακής μας σχέσης, μου άφησε κληρονομιά τα ποιήματά της. Πρόκειται για μία από τις πολλές αφιερώσεις της στα βιβλία που πάντα μου χάριζε.

Ας σεβαστούμε την τεράστια απώλεια και ας είμαστε διακριτικά δίπλα στην οικογένειά της που χρειάζεται μόνο ηρεμία και αγάπη. Κληρονομιά είναι η ίδια και το έργο της, για όλους μας. Ευχαριστώ».