Γενέθλια είχε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έκλεισε τα 26 της χρόνια και ήταν πολύ συγκινημένη και χαρούμενη.

Η Δανάη η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μάγισσες της Σμύρνης» καθώς και στο μονόλογο «Ουρανία» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία χθες έλαβε εκατοντάδες μηνύματα με ευχές από φίλους, συγγενείς και οικογένεια.

Η Δανάη χθες το πρωί ανήρτησε μια φωτογραφία με μπαλόνια που δείχνουν την ηλικία της και γράφει:

? 26 σήμερα?
Πολύ χαρά,για πολλούς λόγους αλλά εσείς να θυμάστε:
Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος ΜΟΝΟ αν γίνουμε εμείς καλύτεροι.
Χαμογελάστε,ονειρευτείτε, αγκαλιάστε, παίξτε,κλάψτε,ζητήστε συγνώμη,πείτε ευχαριστώ,αποδεχτείτε,δεχτείτε,αφεθείτε στην ομορφιά του απρόσμενου και αγαπήστε την τέχνη??? by my love


Μάλιστα, η ηθοποιός το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Ουρανία» πήγε στο σπίτι της να σβήσει μια τούρτα με τη μητέρα της και λίγους καλούς της φίλους. Μπαίνοντας στο σπίτι η Δανάη αντίκρυσε μια άλλη εικόνα. Φίλοι, συνάδελφοι και αγαπημένα της οικογενειακά πρόσωπα όπως η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο αγαπημένος της Πάνος ήταν εκεί και με καπελάκια, κόρνες και μια τούρτα υπερπαραγωγή την υποδέχτηκαν και της τραγούδησαν το γενέθλιο τραγούδι.

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από το πάρτι

Η τούρτα ήταν αναπαράσταση του σκηνικού της Ουρανίας. Η ηθοποιός μόλις μπήκε και είδε την τούρτα δεν μπορούσε να το πιστέψει, γέμισαν τα μάτια της και η συγκίνηση της ήταν εμφανής.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε το πάρτι με ποτό, φαγητό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τούρτα ήταν δια χειρός Cap Cap

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πιο γλυκό/πικάντικο/ταλαντούχο κορίτσι έχει γενέθλια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Mergoupis-Kalantidis (@dimmerlin) στις