Η Δανάη Μπάρκα πρωταγωνιστεί στο μονόλογο Ουρανία στο θέατρο 104 κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Μαζί μας μοιράστηκε κάθε «Τελευταία φορά που»

Ταξίδεψες;

Μόλις επέστρεψα από Αμερική! Είχα κλείσει ένα ταξίδι πριν καιρό για να δω παραστάσεις. Γενικά λατρεύω τα ταξίδια, όποιος κι αν είναι ο προορισμός.

Ένιωσες την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου;

Πριν από λίγες ημέρες, ενόψει πρεμιέρας. Ένιωθα τρομερή πίεση, οπότε συγκέντρωσα την ενέργειά μου και τις δυνάμεις μου σε εμένα για να μη με καταβάλει εντελώς το άγχος.

Ξενύχτησες μέχρι το πρωί;

Το περασμένο Σάββατο πήγα σε πάρτι γενεθλίων. Τρελαίνομαι για πάρτι που είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε και περνάμε καλά, μου αρέσει να χορεύω με φίλους μου και φυσικά κάνουμε ολόκληρες χορογραφίες σε κάθε λογής τραγούδι, από νησιώτικο μέχρι metal!

Είδες το σύντροφό σου σε αγώνα βόλεϊ;

Πριν από μία εβδομάδα. Άρχισε η προετοιμασία για το Πανελλήνιο Τουρνουά Βeach Volley και είδα ένα φιλικό παιχνίδι. Ανυπομονώ να πανηγυρίσω σε ένα μήνα στα κανονικά ματς.

Ζήτησες μια συμβουλή;

Χθες. Πάντα μοιράζομαι αυτά που με απασχολούν, αλλά, ως γνήσια Σκορπίνα, στο τέλος κάνω αυτό που έχω αποφασίσει.

Αρνήθηκες μια τηλεοπτική πρόταση;

Πριν από δύο μήνες. Θέλω πολύ να συμμετάσχω σε μια τηλεοπτική σειρά αλλά περιμένω να έρθει κάτι που να μου αρέσει και να ταιριάζει στην αισθητική μου.

Έκανες κάτι παρέα με τη μητέρα σου;

Πριν από λίγο έκανα facetime με τη μαμά. Μου έδειχνε τη θέα από τα Euphoria Studios στη Μάνη λέγοντάς μου «χάνεις που δεν είσαι εδώ».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.