Ήταν απολαυστικό θέαμα ως ζευγάρι και ως οικογένεια όσο ήταν στην προεδρία των ΗΠΑ που ήταν φορτωμένοι με τόσες ευθύνες και άγχη. Είναι ακόμα πιο απολαυστικοί αυτή την τριετία που έχουν την ελευθερία των κινήσεων και κάνουν πράγματα που αγαπούν. Όπως την παραγωγή ντοκιμαντέρ, με πρώτο και καλύτερο το American Factory στο Netflix που τους έδωσε υποψηφιότητα στα Όσκαρ. Μπάρακ Ομπάμα και Μισέλ Ομπάμα ή Μισέλ και Μπάρακ, με όποια σειρά προτιμάτε, παραμένουν ερωτευμένοι  και αυτό φαίνεται.

Ακόμα κι αν προσπαθούσαν να το κρύψουν, δε θα μπορούσαν. Τούτη τη φορά βέβαια ο Μπάρακ Ομπάμα δεν θέλησε να κρύψει κάτι. Αντιθέτως, θέλησε να δείξει το πόσο χαρούμενος είναι που συνεχίζει να έχει στο πλάι του αυτή την υπέροχη γυναίκα που λέγεται Μισέλ.

Σήμερα η Μισέλ Ομπάμα έχει τα γενέθλια της, γίνεται 56 ετών και ο Μπάρακ έσπευσε να της ευχηθεί και μέσω Instagram με 4 φωτογραφίες τους, όπου είναι αγκαλιασμένοι και φιλιούνται.

«Σε κάθε σκηνή, είσαι το αστέρι μου. Μισέλ, χρόνια πολλά μωρό μου» έγραψε στη φωτογραφία και εύλογα αποθεώθηκαν από τους ακόλουθους τους στα σχόλια.

View this post on Instagram

In every scene, you are my star, @MichelleObama! Happy birthday, baby!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on