Τον βλέπουμε κάθε εβδομάδα σχεδόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το πρόγραμμα του Rising Star. Ο Χρήστος Μάστορας είναι “νέος” σχετικά στο τηλεοπτικό τοπίο, όμως φαίνεται να ανταπεξέρχεται άψογα στα καθήκοντά του ως κριτής.

Ο τραγουδιστής από τις Μέλισσες στην τελευταία του συνέντευξη τοποθετήθηκε δημόσια για το talent show που συμμετέχει, αλλά και το… ανταγωνιστικό προϊόν!

Είναι κατά τη γνώμη του το Rising Star το καλύτερο talent show της ελληνικής τηλεόρασης κατά τον ίδιο; «Το Rising Star είναι ένα φαντασμαγορικό μουσικό talent show που η ομάδα του ΑΝΤ1 έχει οδηγήσει στην κορυφή, όπως έκανε με όλα τα shows μέχρι τώρα», ανέφερε σχετικά στο ένθετο περιοδικό “tv kous kous” και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Μάλιστα τοποθετήθηκε και για το αντίστοιχο talent show του ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Το The Voice είναι ένα δοκιμασμένο γνώριμο concept και δεν έχω να πω κάτι για την πλατφόρμα, γιατί είναι κάτι καθιερωμένο από τα προηγούμενα χρόνια προβολής του. Οι coaches είναι καλλιτέχνες που θαυμάζω για τη μουσική τους πορεία, με την Έλενα και τον Σάκη έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και αυτό που κάνουν και οι τέσσερις το κάνουν άψογα, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές»