Δεν λέει να σταματήσει η κόντρα της Έλενας Ακρίτα και του Μάρκου Σεφερλή. Όλα ξεκίνησαν όταν η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο «Παλλάς» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή ματαιώθηκε. Όπως ξέρετε, η δημοσιογράφος μέσα από την στήλη της στην εφημερίδα «Τα Νέα», χαρακτήρισε τον ηθοποιό «trash». Λίγες μέρες αργότερα, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και φανερά συγκινημένος απάντησε στην Έλενα Ακρίτα πως θα κινηθεί νομικά.

Πολλοί διάσημοι έχουν πάρει θέση για την κόντρα αυτή, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος και στήριξε δημόσια τον Μάρκο Σεφερλή. Θέση πήρε όμως και ο Χρήστος Δάντης που μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε για το ταλέντο και το ήθος του ηθοποιού.

Δείτε τι έγραψε ο τραγουδιστής:

«Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… «Κανείς θα μου πεις, αλλά και μόνο επειδή με έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό, επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο, θα ήθελα να πω τα παρακάτω: » Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα, σας έχω τεράστια εκτίμηση, τρέφω μεγάλο θαυμασμό για την γνώση, το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δεν μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω;» Φυσικά και μπορείτε! Όμως μην αφορίζετε και εμάς που κάποιες φορές θέλουμε το άμεσο χιούμορ, το χονδροειδές, το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος, αυτό που μας το πετάει στα μούτρα ωμό, που δεν μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί, αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας αυτόφωτος, αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, πολύ ευφυής και ταλαντούχος. Εκτός αυτών είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και τόσο και δεν θα έπρεπε κανείς να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επηρεάσει την γνώμη όποιου για το έργο όποιου. Από την στάση και το έργο σας θεωρώ πως και εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά την γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως μας αδικείται. Εμάς,όχι μόνο τον Σεφερλή. Ο Σεφερλής είναι ένας λαΐκος καλλιτέχνης, αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους λαΐκους ανθρώπους και πρέπει να υπάρχει όπως κάποτε υπήρξε ο Γκρότεστ για κάποιους και την εποχή του ο Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε και εσάς και είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη, Χρήστος Δάντης».

View this post on Instagram

Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω ν τοποθετηθώ.. «Κανείς» θα μου πεις,αλλά και μόνο επειδή μ’ έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό,επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο,θα θελα να πω τα παρακάτω: Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα,σας έχω τεράστια εκτίμηση,τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τη γνώση,το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα,αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δε μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω»; Φυσικά και μπορείτε! Όμως,μην αφορίζετε κι «εμάς» που κάποιες φορές θελουμε το άμεσο χιούμορ,το χονδροειδές,το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος,αυτό που μας το πετάει κάποιος στα μουτρα ωμό,που δε μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί,αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας Αυτόφωτος αυτοδίδακτος Καλλιτέχνης,πολύ ευφυής και ταλαντούχος. Εκτός αυτών,είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος,αλλά αυτό δε μας απασχολεί τόσο,και δε θα έπρεπε κανεις να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επιρρεασει τη γνώμη όποιου για το έργο όποιου. Απ τη στάση και το έργο σας θεωρώ πως κι εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά τη γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως,μας αδικείτε. Εμάς,όχι μόνο τον Σεφερλή. Ο Σεφερλής είναι ένας Λαϊκος Καλλιτέχνης,αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους Λαϊκους ανθρώπους,και πρέπει να υπάρχει,όπως κάποτε υπήρξε ο γκροτεσκ για κάποιους και την εποχή του Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε κι εσάς,κι είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη. Χρηστος Δάντης.

A post shared by Christos Dantis (@christosdantis) on