Άκρως αποκαλυπτικός ο Χρήστος Χολίδης στην συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό. Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εμφανίσεις του στο Frangelico, αλλά αναφέρθηκε και στον ίδιο και την προσωπική του ζωή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως για τον έρωτα κάνει τα πάντα, χωρίς να σκέφτεται συνέπειες. «Για τον έρωτα είμαι τέρμα γκάζια», είπε. Όταν η Φαίη τον ρώτησε για το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία.

«Είχα γνωρίσει μία κοπέλα και είχαμε βγει μόνο μία φορά κι εγώ τον ήθελα πολύ… Βγήκαμε ραντεβού και πήγα την επόμενη μέρα και είχα δανειστεί ένα ποντιακό τραγούδι που λέει «Εσύ είσαι τριαντάφυλλο και εγώ νερό και χώμα». Αυτή η πρόταση έχει 37 γράμματα. Τα 37 αυτά γράμματα τα έστελνα ένα-ένα με ανθοδέσμη. Επειδή όμως δεν ήξερα που μένει, τα έστελνα σε μία εταιρεία που ήξερα ότι θα το μάθει. Μόλις έπαιρνε τις κάρτες και τις ένωνε, θα έβγαινε η πρόταση. Μετά την δεύτερη-τρίτη μέρα δεν άφηναν τον άνθρωπο να αφήσει τα λουλούδια και τα άφηνε σε ένα πεζούλι εκεί […] Τον μάντρωσαν τον άνθρωπο μία φορά εκεί. Η κοπέλα δεν νομίζω να το κατάλαβε. Δεν την ξαναείδα ποτέ! Μου είπε «Δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε, μου άρεσε τρόπος σου με πλησίασες, δεν θέλω να σε ξαναδώ. Πόρτα. Εγώ όμως εκεί… ήταν δύο τρεις εβδομάδες που τα πήγαινα, αλλά φοβήθηκε ο άνθρωπός μου και του είπα σταμάτησέ το», αποκάλυψε.