Η Χριστίνα Βραχάλη δεν έχει δώσει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή. Οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν είναι πολλές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα δεν έχει δώσει αφορμές για να συζητηθεί η προσωπική της.

Πρόσφατα, όπως και παλιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο. Η αθλητικογράφος μπορεί να βρίσκεται σε καλή φάση της ζωής της στον προσωπικό τομέα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε στα social media προ ημερών.

Ωστόσο αξίζει να τονίσουμε πως με τον Έλληνα αθλητή, ουδέποτε υπήρξε ζευγάρι! Το γεγονός αυτό φρόντισε να τονίσει η όμορφη δημοσιογράφος και μέσα από το λογαριασμό της στα social media. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα την θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο Μάνταλο.

Μέσα από μία δημόσια δημοσίευση φρόντισε να τονίσει απευθυνόμενη στα αναληθή δημοσιεύματα: «Δε χωρίζεις με κάποιον που δεν έχεις υπάρξει ποτέ μαζί. Η αστειότητα των «κλικ» που διαρκεί δύο χρόνια τώρα, πρέπει να σταματήσει. Get a life..».

Δείτε την ανάρτησή της.