Κατά τη διάρκεια των 90’s η Aguilera ήταν η μεγαλύτερη αντίζηλος της Britney Spears καθώς ήταν κοντά ηλικιακά και κινούνταν στα ίδια μουσικά μονοπάτια. Ενώ η Spears θεωρούταν το φαβορί η αναμέτρηση των Grammy το 2000 ανέδειξε την Aguilera ως τη καλύτερη νέα τραγουδίστρια και ήταν εκείνη που αποχώρησε με τον πολυπόθητο τίτλο. Με τις επόμενες της επιλογές η τραγουδίστρια έδιωξε από πάνω της τον τίτλο της Teenager αφού επιχείρησε να κάνει πιο σκληρές και σέξι εμφανίσεις στα βίντεο κλιπ της Beautiful, Dirrty και βεβαίως στο Lady Marmalade μαζί με τις Lil’ Kim, Mýa, Pink και Missy Elliott.
Το 2005 παντρεύτηκε τον Jordan Bratman, απέκτησαν έναν γιο τον Max αλλά χώρισαν το 2010.
Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της αύξησης του βάρους της, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως είναι ενάντια του skinny προτύπου που προωθούν τα media και για πρώτη φορά είναι ευτυχισμένη με το βάρος της.

Fun Facts

  1. Όταν ήταν 11 ετών τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο για την ποδοσφαιρική ομάδα, ομάδα του χόκεϊ και την ομάδα του μπέιζμπολ του Pittsburgh και ήταν η νεώτερη που τραγούδησε ποτέ τον Ύμνο στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός.
  2. Τα υπόλοιπα μέρη της παρέας του The New Mickey Mouse Club στο οποίο συμμετείχε τη δεκαετία του ’90 την φώναζαν «Diva.»
  3. Είναι λάτρης των τατουάζ, ενώ εκείνη έχει πέντε μέχρι στιγμής.
  4. Το 2004 αφαίρεσε 11 piercings απ’ το σώμα της, κρατώντας μόνο αυτό στη δεξιά της ρώγα .
  5. Το σατέν στρινκ εσώρουχο που φορούσε στη φωτογράφιση του Maxim πουλήθηκε στο eBay για $1,542.69.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Christina Aguilera
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
18-12-1980
ΖΩΔΙΟ
Τοξότης
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Νέα Υόρκη