Η Χρύσα Ρώπα ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και όπως πάντα, η ηθοποιός με το μοναδικό της τρόπο, έδωσε «ρεσιτάλ». Η συζήτηση μάλιστα άναψε, όταν η ηθοποιός αναφέρθηκε στα πολιτικά δρώμενα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής.

Η ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για τα δρώμενα της χώρας και η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν καταλάβαινε. Τότε ήταν που η Χρύσα Ρώπα έδειξε να εκνευρίζεται και άρχισε να φωνάζει. «Υπάρχει χημεία ανάμεσά μας Ελένη», της είπε με χιούμορ και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε γελώντας: «Δε μου το δείχνεις». Όταν η Ελένη δε, θέλησε να φύγει από τον καναπέ και να πάει σε άλλο θέμα, η ηθοποιός της είπε αστειευόμενη: «Δεν ολοκλήρωσα Ελένη. Θα πάω σε άλλες εκπομπές να ολοκληρώσω».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τη στιγμή, με το ξέσπασμα της ηθοποιού.

Λίγο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Χρύσα Ρώπα είχε αναφερθεί και για τη ζωή της στο Παρίσι, με την Ελένη Μενεγάκη να απορεί για ποιο λόγο βρίσκεται στη Γαλλική πρωτεύουσα και αν μιλά Γαλλικά. «Εργάζομαι εκεί γιατί εδώ δεν έχω δουλειά για να μπορώ να ζήσω», της είπε η ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει να έχει απορίες όπως«Οι γονείς σου ήταν από εκεί;». «Τα καλοκαίρια τα περνούσα στο Παρίσι. Μικρή πήγαινα εκεί γιατί ζούσε εκεί και η δίδυμη αδερφή μου», είπε η ηθοποιός και η γκάφα της Ελένης δεν άργησε να έρθει: «Εκεί πας τώρα στην δίδυμη αδερφή σου;».«Η δίδυμη αδερφή μου πέθανε»της απάντησε η ηθοποιός κάνοντας την παρουσιάστρια να ντραπεί, κρύβοντας το πρόσωπό της!

Δείτε και το δεύτερο απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή.