Η Χρύσα Ρώπα, καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό ΣουΚου, ήρθε σε απίστευτη αμηχανία από τις ερωτήσεις των δυο παρουσιαστών και από την εξέλιξη της κουβέντας τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά τη ρώτησε: «Τα μοιράζεσαι τα προβλήματα σου;» , με την ηθοποιό να απαντά: «Το «φεύγω» δεν είναι φύση μου, είναι λίγο θέση μου. Επειδή έφευγα από μικρή, δεν χωρούσα εκεί, δεν χωρούσα εκεί, το έμαθα. Και δε θέλω να ενοχλώ, δεν θέλω να γίνομαι βάρος σε κάποιον ας πούμε. Ούτε στο παιδί μου».

Αμέσως μετά ο παρουσιαστής της εκπομπής τοποθετήθηκε ως εξής: «Χρύσα τόση ώρα κάνουμε εδώ πέρα αυτή την κουβέντα κι εχεις πει κάποια πράγματα για σένα. Λες «»εγώ φεύγω», «εγώ στα πατώματα….», έχεις καταλάβει κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Αυτά δεν θα ήθελες κάπως να τα μεταποιήσεις; Όχι να αλλάξεις χαρακτήρα, αλλά να τα ψάξεις, κάποια να τα λύσεις για να σε βοήθήσει σε κάποια πράγματα που σε ταλαιπωρούν;», ενώ η Μαρία Μπεκατώρου συμπλήρωσε: «Να πάει σε έναν ψυχολόγο…».

Μάταια η ηθοποιός προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα πιστεύω και τη θέση της τονίζοντας πως έχει «αυτοεξάρτηση», όμως φανερά ενοχλημένη που οι δυο παρουσιαστές επέμεναν σε όσα της είχαν ήδη πει χωρίς να την αφήσουν να ολοκληρώσει, είπε: «Α ναι εκεί καταλήξαμε ότι πρέπει να πάω να ζητήσω βοήθεια».