Όπως κάθε Σάββατο και Κυριακή, έτσι και αυτό η Αννίτα Πάνια δίνει πιστά το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό στις 17.00 μέσα από την συχνότητα του Alpha.

To Αννίτα SOS έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Σήμερα, η «Ωραία του Καματερού» μπαίνει στο πλατό της εκπομπής, έτοιμη να αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της. Η 36χρονη γυναίκα που κουβαλάει την κατάρα της γοητείας της, όπως έχει η ίδια δηλώσει, μας μιλά για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε όταν παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι όμορφη. Ακόμα, ο Σωκράτης, με καλοκαιρινή διάθεση, περιγράφει και αναλύει μέσα από τη δική του ματιά τους διάφορους τύπους γυναικών και μας θυμίζει το μότο της ζωής του: «Με κράζεις; Με θαυμάζεις!».

Την Κυριακή, στις 17:00, η Αννίτα Πάνια συναντά στο πλατό της εκπομπής την αγαπημένη μας Χρύσα Ρώπα, σε μια ανατρεπτική συνέντευξη με πολύ καυστικό σχολιασμό. Στην παρέα μας θα μπει και η Κατερίνα Στανίση για να κλείσουμε όλοι μαζί την τελευταία εκπομπή με τραγούδι, χορό και καλή διάθεση.

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να συντονιστούμε στον Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες στιγμές για τον Ανδρέα Μπάρκουλη: Έκανε εμφύτευση βηματοδότη

Μόνο στο People: Γενέθλια-έκπληξη για τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα μετά το φινάλε της τελευταίας της εκπομπής

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store