Ζουν ξανά το δράμα τους στην οικογένεια Kardashian. Η Kourtney Kardashian χώρισε με τον Younes Bendjima μετά από δυο χρόνια σχέσης προκαλώντας έκπληξη τόσο στην οικογένειά της όσο και στους θαυμαστές της.

Η μεγαλύτερη αδελφή της διάσημης οικογένειας και το μοντέλο έκαναν διακοπές στην Ευρώπη όταν ξαφνικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες από το TMZ, ο χωρισμός τους δεν ήταν ομαλός.

Η 39χρονη και ο 25χρονος είχαν γνωριστεί πριν δυο χρόνια στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και η έλξη ανάμεσά τους ήταν φανερή από την πρώτη στιγμή.

Εντύπωση επίσης προκάλεσε η στάση που κράτησε ο Younes Bendjima αμέσως μετά το χωρισμός τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός Γάλλος δεν έμεινε για πολύ single αφού αμέσως ξεκίνησε να βγαίνει με μια άλλη κοπέλα. Σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενα του 25χρονου, αυτή η είδηση είναι ψευδής, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως μετά το χωρισμό του πήγε διακοπές με τους φίλους του.

Άγριος καβγάς ανάμεσα στις Kardashians: Ποιες αδερφές αντάλλαξαν βρισιές; (video)

Και ενώ μέχρι στιγμής η Kourtney έχει επιλέξει να κρατήσει σιγή ιχθύος δεν ισχύει το ίδιο και για τις αδελφές της. Τόσο η Kim όσο και η Khloe Kardashian σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο τη στάση του Younes Bendjima μετά το χωρισμό και μάλιστα δημόσια, σε σχόλια κάτω από ένα ειδησεογραφικό account. «Ταξίδι για αγόρια», έγραψε η Kim με τον πινόκιο να συνοδεύει τη λεζάντα της και «Τα έχουμε ξανά ακούσει αυτά» η Khloe.

Δείτε τα posts

#KimKardashian stepped into #TheShaderoom & she ain’t buying what #Younes is selling ? (View earlier posts to catch up)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις

#SunshineAnderson stepped into #TheShadeRoom to tell #KhloeKardashian she wants no parts in the drama ? #AlexaTurnTheSongOff (view prior posts)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις

Για να δούμε η Kourtney θα ακολουθήσει το παράδειγμα των αδελφών της;

Να θυμίσουμε επίσης πως η Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά με τον Scott Disick με τον οποίο διατηρούσε δεσμό 9 χρόνια χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί.