Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και δημιουργήθηκε μέσα από μια συνέντευξη, ωστόσο, γνωστή παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής αγαπημένος της δεν είναι πλέον μαζί! Μάλιστα, εκείνη φαίνεται πως έχει ήδη βρει νέο σύντροφο.

«Μπορεί να ήρθαν κοντά και να έζησαν μια δυνατή σχέση, όμως, δεν υπήρξε εξέλιξη, γι’ αυτό και η σχέση έφτασε στο τέλος της», αποκαλύπτει, στην Real Life, άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Χριστίνας Βραχάλη, η οποία ήταν ζευγάρι με τον παίκτη της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο.

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, η παρουσιάστρια, η οποία προ ημερών ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ μετά από 14 χρόνια και ο ποδοσφαιριστής σταμάτησαν από τις αρχές της άνοιξης τις κοινές τους εμφανίσεις και ο χωρισμός τους ήταν θέμα χρόνου.

«Ό,τι και να είχαν νιώσει, δεν ήταν τόσο δυνατό για να τους κρατήσει ενωμένους», συνεχίζει το ίδιο πρόσωπο, ενώ η Χριστίνα «ανέβασε» πρόσφατα στα social media μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα γυναικείο και ένα αντρικό χέρι να κρατιούνται σφιχτά με φόντο τη θάλασσα σε κάποιο νησί, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή!

«It’s a new dawn It’s a new day It’s a new life And I’m feeling good…» #mylife #myman #mysummer #endlesslove #newlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali) στις