Η αναμονή για την παρουσία του Γιάννη Σπαλιάρα στο Πανόραμα φαίνεται πως άξιζε τόσο για το τηλεοπτικό κοινό όσο και για την Ελεονώρα Μελέτη. Ο λόγος; Ο παίκτης του Survivor ήταν χείμαρρος και δεν μάσησε στιγμή τα λόγια του!

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για την επίθεση που δέχτηκε όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι πολλές φορές έφτασαν να τον κατηγορούν για το παραμικρό αδίκως. «Νομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν επιδίωκα να κάνω παρέες, δεν ήμουν σε κάποια κλίκα», εξομολογήθηκε on air αποκαλύπτοντας ευθέως για τις ομάδες στο παιχνίδι.

«Ο καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει. Άλλος μπορεί να το πει κλίκα, ομάδα, πυρήνα», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στον σκοπό αυτών τον ομάδων λέγοντας: «Όταν είσαι κοντά με άλλα άτομα, είναι πιο εύκολο να αποφύγεις ψηφοφορίες ή να στήσεις κάποια ψηφοφορία. Νομίζω σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός».

«Από ποιον υποκινείτο όμως όλο αυτό το παρεάκι;», τον ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη, με το Γιάννη να απαντά: «Θεωρώ ότι είναι για αυτούς που είναι αδύναμοι και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση μόνοι τους και δεν μπορούν να χαράξουν ένα δικό τους δρόμο. Όπως στη φυλακή έτσι είναι και στο Survivor!».

Στη συνέχεια ο Γιάννης εξήγησε πως ο ίδιος ήταν ομάδα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Γιώργο Χρανιώτη, εναντίον… των υπολοίπων! «Θεωρώ ότι το Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσε που κάναμε παρέα», εξομολογήθηκε εξηγώντας πως ρόλο στο να δεθούν έπαιξε και το ωράριο του ύπνου τους.

Σχετικά με το λόγο που τον έδιωξαν οι Διάσημοι αποκάλυψε: «Προφανώς δεν ήμουν και ο πιο αγαπημένος τους. Αγωνιστικά ήμουν μέτριος γενικά. Νομίζω ήθελαν να στείλουν εμένα στους άλλους και να διώξουν το Ντάνο. Όταν ετοιμαστήκαμε για την ψηφοφορία δεν μας είπε κανείς ότι εξαιρείται από την ψηφοφορία. Θεωρούσα ότι είτε θα ήμουν εγώ ή η Ειρήνη. Θεωρούσα πιο πιθανό να ψηφίσουν την Ειρήνη».

Μετά την αναφορά του στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο παίκτης του Survivor που έφτασε μέχρι την τελική πεντάδα, μίλησε για την τραγουδίστρια και την οικειοθελή της αποχώρηση. «Δεν απομονώθηκε από μόνη της. Ένιωθε άβολα με κάποιες καταστάσεις και είναι από τα παιδιά που αδικήθηκε από αυτές. Όταν δεν έχεις κολλητηλήκια… Έκαναν άνθρωποι το ίδιο λάθος και εμείς οι δύο δεχόμασταν πολύ αυστηρή κριτική ενώ στους άλλους πέρναγε στο ντούκου!», είπε ξεκάθαρα.

Ωστόσο φρόντισε να εξηγήσει για τη σχέση του με την Ειρήνη αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό. «Με την Ειρήνη την 1η εβδομάδα είχαμε πάει να πιαστούμε στα χέρια, όμως στη συνέχεια καταλάβαμε ότι είμαστε και οι δύο ντόμπροι και τα βρήκαμε…», σημείωσε.