Απίστευτες στιγμές στο My Style Rocks με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Σιαμπάνη. Όταν οι συμπαίκτριές της καλέστηκαν να κρίνουν το look της, η Νίνα Παπαϊωάννου χαρακτήρισε την επιλογή της «αποκριάτικη». Το γεγονός αυτό φαίνεται πως την εξόργισε και αντέδρασε μάλλον… απρεπώς.

«Αν είχες δει τις φωτογραφίες έχει δει ότι παίζουν πολύ με τα χρώματα. Επειδή εγώ είμαι κορίτσι του My Style Rocks έχω παίξει με τα πριντς και τα χρώματα. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται αποκριάτικο γιατί δεν είσαι κορίτσι του My Style Rocks! Εντάξει γιατί έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα», είπε αρχικά.

Η Νίνα ξεκαθάρισε πως δεν παρεξηγεί όσα ακούστηκαν, ενώ η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε. Το λόγο πήρε η Μαρία Λέκκα, που είπε: «Εδώ οι κριτές βάζουν από 1-4 και βλέπω τον ίδιο βαθμό και εγώ για look που είναι διαφορετικά και η Νίνα δεν θα μπορούσε να τα υποστηρίξει. Δεν συγκρίνουμε τον εαυτό μας ούτε με τα look σχεδιαστών, ούτε με τα μοντέλα των σχεδιαστών».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε μετά από αυτό: «Τόσο μπορείς τόσο κάνεις Μαρία μου. Συγγνώμη που στο λέω. Μην έχεις παράπονο ότι είσαι αδικημένη και δεν συγκρίνουμε τα look  με τους σχεδιαστές… Υπάρχει κόσμος που μπορεί να το κάνει χίλιες φορές καλύτερα από εσένα. Πώς θα το κάνουμε δηλαδή; Χαρακτήρας είναι αυτός; Δύναμη είναι αυτή; Δεν συγκρίνουμε με look σχεδιαστών; Όχι το look σου δεν είναι για 5, είναι για 2 και για 3. Τι σου είπα να φέρεις look που είναι για 20.000 ευρώ;».

Οι αντιδράσεις των κριτών δεν ήταν καλύτερες, με όλους να έχουν να σχολιάσουν τον τρόπο της παίκτριας.

Πρώτος και καλύτερος ο Στέλιος Κουδουνάρης! «Είσαι εξαιρετικά αγενής Ιωάννα!», είπε αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θεωρώ εξαιρετικά αγενή τη στάση σου να λες εσύ ποια θεωρείς ότι έχει θέση εδώ και ποια δεν έχει. Ο τρόπος που μιλούσες ήταν επιθετικότατος για έναν βαθμό. Πάμε τώρα στην εικόνα σου. Η εικόνα σου είναι στα όρια αποκριάτικου». Πριν δώσε δε τη βαθμολογία του παραδέχτηκε πως τον έχει ξενερώσει με τη στάση του.

Δείτε τι άλλο συνέβη στο βίντεο.

Τα κλάματα της Εύας Μπάση και η άγρια κόντρα με την Κωνσταντίνα: «Δεν μπορώ να ακούω βλακείες»