Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τους κορυφαίους φωτογράφους της χώρας. Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του «Next Top Model» στον ΑΝΤ1.

Πλέον τον βλέπουμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ως κριτή στο νέο show του σταθμού, «My Style Rocks». Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή πάντα με καίρια και εύστοχα σχόλια κρίνει τις διαγωνιζόμενες για το στυλ και τις επιλογές του.

Ελάχιστα όμως έχει αφήσει να γίνουν γνωστά για την προσωπική του ζωή. Κι όμως ο Χάρης Χριστόπουλος έχει αρκετά χρόνια σχέση με την Anita Brandhuber!

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η «ομορφότερη makeup artist της ελληνικής τηλεόρασης». Μπορεί το ζευγάρι να μην πραγματοποιεί πολλές δημόσιες εμφανίσεις όμως στα social media της, η Ana έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις.

Χαρακτηριστικότερη όλων ίσως, είναι μία από τις πιο πρόσφατες, στην οποία σημειώνει: «14 χρόνια αγάπης». Εκεί μπορούμε να δούμε φωτογραφίες από τη σχέση τους, τόσο στο παρελθόν όσο και πιο πρόσφατες.

Απολαύστε τους.

…..14 Χρόνια αγάπης….. #emotional #sansimera #14yearitch #nofiltersneeded #purelove #happinessoverload #♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand MakeUp&HairStyling (@anabrand) στις