Καλά καλά δεν πρόλαβαν να καθίσουν στο Βανκούβερ ο Χάρι με τη Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι και ήδη αναζητούν σπίτι στο Λος Άντζελες για να περάσουν την καλοκαιρινή περίοδο.

Όπως αναφέρει το αμερικάνικο People επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, μετά την εγκατάσταση τους στην πόλη του Καναδά, ζήτησαν από τον μεσίτη τους να αναζητήσει σπίτι στη θάλασσα στο Λος Άντζελες, το μέρος απ΄όπου κατάγεται ούτως ή άλλως η Μέγκαν. Φαίνεται πως παρά το ότι η μητέρα της έχει σπίτι εκεί, δεν θέλουν να μένουν μαζί της, αλλά θέλουν κάποιους μήνες το χρόνο να είναι κοντά της για να φροντίζει εκείνη τον Άρτσι σε περίπτωση που θέλουν να μείνουν οι δυο τους.

Κι αφού τον χειμώνα θα τον περνάνε στον Καναδά και το Λος Άντζελες θα το έχουν για τους πιο θερμούς μήνες ή για περιστάσεις όπως η επερχόμενη με τα Όσκαρ που η Μέγκαν έχει βάλει στόχο να βρεθεί ως υποψήφια κάποια στιγμή, τότε στην πατρίδα του Χάρι πότε θα επιστρέφουν; Πότε θα βλέπουν οι συγγενείς του τον ίδιο και τον Άρτσι;

Η Madonna προτείνει σε Χάρι και Μέγκαν να τους νοικιάσει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη – «Ο Καναδάς είναι βαρετός»

Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται ανάμεσα στις σκοτούρες τους και πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν περνούν μια πολύ ήρεμη ζωή με βόλτες στα πάρκα, με ελεύθερο χρόνο που έχουν για το μωρό και τα σκυλιά τους και με τη γιόγκα που κάνουν..;

Φαίνεται πάντως πως την πρόσκληση της Madonna για τη Νέα Υόρκη δεν θα την αποδεχτούν. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Άλλωστε, κι η Νέα Υόρκη είναι εξίσου επίφοβη για παπαράτσι!