Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται ένας μεγάλος χαμός στο Hollywood. Αιτία είναι οι γυμνές φωτογραφίες πολλών celebrities που δημοσίευσε στο Internet ένας χάκερ, δηλώνοντας πως τις έκλεψε από τα κινητά τους τηλέφωνα – παράλληλα τόνισε πως διαθέτει και video με διάσημη κυρία την ώρα που επιδίδεται σε στοματικό έρωτα και πως είναι διατεθειμένος να το πουλήσει σε όποιον του δώσει τα περισσότερα χρήματα.

Πολλές από αυτές τις celebrities που ξεπερνούν τις 101- οι φωτογραφίες τους κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες ελεύθερες στο Internet και όποιος θέλει μπορεί να τις δει- ανάμεσά τους οι: Jennifer Lawrence, Kate Upton, Lea Michele και Kirsten Dunst, παραδέχθηκαν δημόσια πως το φωτογραφικό υλικό είναι αληθινό, ενώ το Twitter έσπευσε να διαγράψει λογαριασμούς χρηστών που τις δημοσιεύουν.

«Αυτό είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Οι Αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί και όποιος καταχωρεί τις κλεμμένες φωτογραφίες θα διωχθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Jennifer Lawrence.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και δυο χρόνια πριν με πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson -η ίδια είχε στείλει τον χάκερ στο δικαστήριο, όπου του είχε επιβληθεί ποινή δέκα ετών και πρόστιμο χιλιάδων ευρώ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε ακόμα:

Απλοί τρόποι προστασίας από τους χάκερ

Jennifer Lawrence: Δεν αξίζω εγώ τον τίτλο της πιο ποθητής γυναίκας αλλά η Beyoncé

Jennifer Lawrence: Θαυμάστρια της ξόδεψε 25.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να της μοιάσει

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store