Τι συμβαίνει όταν γνωστό πρώην μοντέλο δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες της 8χρονης κόρης της, στα social media, την οποία μακιγιάρει σαν ενήλικη; Μα φυσικά χαμός.

Ο λόγος για την Katie Price που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα της κόρη της με «βαρύ» μακιγιάζ.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι αμέσως αντέδρασαν και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή. Το 37χρονο πρώην μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει στους επικριτές της λέγοντας πως απλά η μικρή ήθελε να ντυθεί σαν την μαμά της και το έκανε, συνοδεύοντας τις φώτο με το σχόλιο «κατά μάνα κατά κύρη».

katie price kori

katie price kori1

katie price kori2

Παρά τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Katie Price όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μητέρα και κόρη έξω από το θέατρο στο οποίο και πρωταγωνιστεί, μαζί με την κόρη της η οποία ήταν πιο βαμμένη από ποτέ.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες μαμά και κόρη φορούσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα και ήταν βαμμένες με τον ίδιο τρόπο, κάτι που προκάλεσε νέο γύρο αρνητικών σχολίων.

Η απάντηση της μαμάς σε όλα αυτά;

Δύο βίντεο με την 8χρονη κόρη της να υπερασπίζεται την επιλογή της:

Princess fires back ???❤️❤️ #family

A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

        

She knows it better than me lol A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Τα σχόλια είναι περιττά…

Πηγή φωτογραφιών: splashnews