Στην Κύπρο βρέθηκε ο διάσημος πλέον Luis Fonsi, ο άνθρωπος πίσω από το τραγούδι Despacito που χορεύει όλη η Υφήλιος και πρόσφατα κατέρριψε το ρεκόρ των προβολών όλων των εποχών στο YouTube.

Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης επισκέφθηκε το νησί, τόσο για να εμφανιστεί σε γνωστό beach bar στην Αγία Νάπα, όσο και για να τιμηθεί από τον δήμο, καθώς έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του στην πλατεία Διασημοτήτων, όπου έχουν τοποθετηθεί κι άλλα παγκοσμίως γνωστά ονόματα από τους τομείς των γραμμάτων, των τεχνών, του αθλητισμού και του τραγουδιού.

Ο Luis έφτασε στην πλατεία, που είχε κατακλυστεί από κόσμο, γύρω στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, όπου τον καλωσόρισε ο δήμαρχος, Γιάννης Καρούσος. Ακολούθως έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας, αλλά και τα αποκαλυπτήρια του αστεριού, με τον μουσικό να δηλώνει ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της Αγίας Νάπας, αλλά και ότι στο μέλλον θα επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές με την οικογένειά του.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως δεν περίμενε ότι το Despacito θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση και αποκάλυψε ότι σύντομα θα ηχογραφήσει το νέο του τραγούδι!