Η διαμάχη ανάμεσα στην Ειρήνη Σκλήβα και τον πρώην σύζυγό της Νίκο Χυδήρογλου συνεχίζεται έντονα στις δικαστικές αίθουσες. Αφορμή δεν είναι άλλη από το σπίτι και την επιθυμία της κόρης τους να παραμείνει εκεί παρά την απόφαση.

Όπως αναφέρει η Espresso, η πρώην Μις Κόσμος και ο πρώην σύζυγος της διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η Ειρήνη Σκλήβα δήλωσε ικανοποιημένη από την οικονομική συμφωνία που έχει κάνει με τον επιχειρηματία μετά τον χωρισμό, όμως ζήτησε την παράταση της προσωρινής διαταγής που της επέτρεπε να παραμείνει στο σπίτι της οικογένειας έως χθες, επικαλούμενη την άρνηση της έφηβης κόρης τους να μετακομίσει!

Η ιδιωτική συμφωνία ήταν να βρει νέα στέγη μέσα σε έξι μήνες με ενοίκιο 3.000 ευρώ , αλλά η κόρη τους έχει διαφορετική άποψη. «Μας δόθηκε η προσωρινή, με σκοπό οι γονείς να συνεργαστούν για το καλό του παιδιού. Εγώ θα ήθελα να έχω φύγει από χθες από αυτό το σπίτι. Πρέπει όμως να προστατέψω το παιδί. Ζητώ την προστασία σας για την ανήλικη θυγατέρα μου. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση», υποστήριξε σύμφωνα με το δημοσίευμα η εστεμμένη καλλονή.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας, της επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. «Καταβάλλω διατροφές, αλλά για το σπίτι έχω αγοραστή τον οποίο θέλω να ενεργοποιήσω και δεν μπορώ. Το παιδί έχει αρνητική στάση απέναντι μου. Νομίζω ότι το θέμα είναι να του μιλήσει η μητέρα του» είπε ο Νίκος Χυδήρογλου.

«Ούτε μήνα δεν μπορείτε να περιμένετε;» ρώτησε ο πρόεδρος, για να ακούσει τον μάρτυρα να απαντά: «Αρχίζει το σχολείο, τι θα γίνει; Θα διαιωνίζεται η ιστορία;».

Η κουμπάρα της Ειρήνης Σκλήβα, η οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, πήρε θέση εξηγώντας: «Το παιδί έχει ταραχτεί. Ήταν ένα παιδί που ζήταγε ένα και έπαιρνε δέκα και τώρα νιώθει ότι ένα σπίτι μπαίνει πάνω από εκείνο».

Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος για παράταση της επίμαχης προσωρινής διαταγής. Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το πρώην μοντέλο πρέπει να εγκαταλείψει άμεσα το σπίτι.