Τον Ιανουάριο του 2017 διέρρευσαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Céline Dion να έχει αναπτύξει εξαιρετικά θερμούς φιλικούς δεσμούς με τον 32χρονο τότε χορευτή της, Pepe Muñoz.

Οι φήμες διαψεύστηκαν αρκετές φορές τόσο από τη ντίβα της μουσικής, όσο και από τον νεαρό που στην πορεία ανέλαβε επισήμως την καλλιτεχνική διεύθυνση των show της Dion.

Τώρα, όμως, φαίνεται πως το στενό φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας κατηγορεί ανοιχτά τον 34χρονο ότι όχι μόνο έχει κάνει κατάληψη στη ζωή της, όχι μόνο λειτουργεί χειριστικά σε ό,τι την αφορά, αλλά και για το ότι απομακρύνει από κοντά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, συμπορεύτηκε και υπήρξε φίλη για χρόνια.

Και η αλήθεια είναι ότι από τον θάνατο του συζύγου της,  René Angélil το 2016, η Dion μοιάζει να άφησε τελείως το τιμόνι της ζωής της στον νεαρό: όπως αναφέρουν οι tabloids, όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί της πρέπει πρώτα να περάσει από τον Muñoz.

«Δίπλα της βρίσκονται μόνο οι στιλίστες, οι κομμωτές της και εκείνος. Έχει αναλάβει την πλήρη διαχείριση», εξηγεί μία πηγή, τη στιγμή που κάποιοι θεωρούν ότι πίσω από την απομάκρυνση του έμπιστου στιλίστα της τραγουδίστριας, Law Roach, βρίσκεται ο χορευτής.

«Παρά το γεγονός ότι είναι γκέι, η Celine είναι ερωτευμένη μαζί του και κάνει ό,τι της λέει. Τον ακούει σε όλα και δεν απομακρύνεται ποτέ από κοντά της ελέγχοντας ό,τι κάνει και λέει, με ποιους μιλάει και τι κανονίζει. Είναι τρομακτικό όλο αυτό», εξηγεί κάποιος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Φυσικά, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν υπερβολικές αυτές τις φήμες και επιμένουν ότι δεν είναι κακό που η Dion μετά από πάρα πολύ καιρό δείχνει να έχει ανακτήσει την όρεξη της για ζωή και δουλειά, που έχει βρει κάποιον να την εμπνέει μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου συζύγου της.

Σ’ αυτόν άλλωστε αποδίδουν και την απόφαση της να ξεκινήσει μετά από χρόνια μία μεγάλη περιοδεία στον Καναδά, ένα πραγματικά δύσκολο show αφιερωμένο στα χρόνια της πορείας της στη μουσική σκηνή…

ΠΗΓΗ: Foxnews.com