Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου, προετοιμάζεται πυρετωδώς  για τη νέα της εκπομπή. Βρίσκεται συγκεκριμένα σε περίοδο δοκιμαστικών για την στελέχωση της νέας της ομάδας.

Η ίδια η παρουσιάστρια είναι παρούσα στην διαδικασία, ώστε να καταφέρει να βρει τα ιδανικά μέλη για το νέο της εγχείρημα. Εκτός αυτής όμως, παρόντες στα δοκιμαστικά είναι και στελέχη του Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη για την εφημερίδα Star, η Κατερίνα Καινούργιου περνά από κόσκινο τους υποψήφιους.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδε η παρουσιάστρια είναι η Νικολέττα Ράλλη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Μανίκας και η ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην παρουσιάστρια του MAD Μαίρη Ρετσίνα. Η τελική επιλογή δεν έχει γίνει ακόμη και το casting θα συνεχιστεί.

Σε ότι αφορά το σενάριο για συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο, είναι υπαρκτό με το όνομά του να ακούγεται έντονα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν υπάρξει διερευνητικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού του Alpha, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οριστική συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Τι τρώει τώρα το καλοκαίρι για να μην πεινάει και να μην ξεπερνά ποτέ τα 55 κιλά

Καλοκαιρινή αλλαγή: Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να ποζάρει με νέο χρώμα στα μαλλιά της

Αστοχία: Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεοπτικό της μέλλον, που προκάλεσε αντιδράσεις

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store