Από τον Μάικ Ελέζι,

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει με ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου στο οποίο η διάσημη rapper Cardi B παραδέχεται πως την εποχή που δούλευε ως stripper νάρκωνε άντρες που ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της, με σκοπό να τους ληστέψει.

Το επίμαχο βίντεο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φόρα πριν από τρία χρόνια, στην αρχή της καριέρας της ως απάντηση σε όλους όσοι την κατηγορούσαν πως δεν έχει δουλέψει αρκετά στη ζωή της.

Μετά την εκ νέου κυκλοφορία του βίντεο στο διαδίκτυο, η Cardi θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της μέσα από τα social media γράφοντας: «Είτε ήταν κακές επιλογές είτε όχι τότε, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω».

Συνεχίζει λέγοντας: «Υπάρχουν ράπερ που αποθεώνουν τους φόνους, τη βια, τα ναρκωτικά και τις ληστείες. Εγκλήματα που αισθάνονται ότι έπρεπε να κάνουν για να επιβιώσουν. Ποτέ δεν αποθέωσα τα πράγματα που ανέδειξα στη μουσική μου γιατί δεν είμαι περήφανη για αυτά και αισθάνομαι την ευθύνη να μην τα αποθεώσω. Έκανα τις επιλογές που έκανα τότε επειδή ήταν πολύ περιορισμένες. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω. Οι άντρες στους οποίους αναφέρθηκα στο live (στο instagram) ήταν άντρες με τους οποίους έβγαινα, με τους οποίους σχετιζόμουν, που είχαν γνώση και ήταν πρόθυμοι. Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να αλλάξω, όλοι έχουμε».

Ακόμη δηλώνει: «Είμαι ράπερ και ξεκίνησα από τους δρόμους. Δεν ήμουν πότε ένα τηλεοπτικό αστέρι της Disney, ούτε αστέρι, ούτε άγια».

Δείτε το tweet της Cardi B