Στο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο έχει εξελιχθεί η όμορφη Cara Delevingne, η οποία φαίνεται ότι μάλλον έχει ξεχωρίσει με τη διαφορετικότητά της.

Όλοι εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα της όταν πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο και ιδιαίτερα με τα πυκνά της φρύδια που αποτελούν πλέον και το σήμα κατατεθέν της.

Ωστόσο, προφανώς το να είσαι κάπως διαφορετικός κάνει καλό και είναι μάλιστα ιδιαίτερα επικερδές… Στα 22 της χρόνια, το όμορφο μοντέλο έχει φτάσει να κερδίζει 6.500 λίρες ημερησίως, δηλαδή κάτι παραπάνω από 8.000 ευρώ!

Όπως αποκάλυψαν στοιχεία που αφορούν στην εταιρεία της, Cara & Co, η Cara σημείωσε εισοδήματα ύψους 2,4 εκατομμυρίων λιρών το 2013, κυρίως από τα catwalks και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Το μέλλον της Cara Delevingne προδιαγράφεται εξίσου λαμπρό: πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, εξακολουθεί να υπογράφει χρυσά συμβόλαια στο χώρο της μόδας, ενώ φαίνεται ότι είναι η αγαπημένη των fans και των social media, με 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και άλλο 1 στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη:

Wow! H Cara Delevingne έγινε καστανή

Cara Delevingne: «Ήμασταν γυμνές και η Kate Moss είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω μου»

Δύσκολη η ζωή όταν είσαι η Cara Delevigne: Δείτε πως κυκλοφορεί!