Αέρας Kardashian θα φυσήξει αυτό το Σάββατο στο πλατό του «It’s show time» καθώς η Caitlyn Jenner ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα για να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη.

Η ίδια εξομολογείται πως ήρθε στην Ελλάδα μόνο για να γνωρίσει τον Νίκο καθώς είχε ακούσει για εκείνον από πολλούς σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Ωστόσο, η Jenner έχει ξανά έρθει στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές στα νησιά μας όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Την Αθήνα όμως την επισκέφτηκε για πρώτη φορά. Μαζί της στο ταξίδι ήταν και η 23χρονη σύντροφο της , Sophia Hutchins, και επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο στάδιο, όπου είχε την ευκαιρία να τρέξει και να βγάλει κάποιες φωτογραφίες.

Στη συνέντευξη που του παραχώρησε στον Νίκο Κοκλώνη εξομολογείται: «Ίσως το μεγαλύτερο μου κατόρθωμα, μεγαλύτερο ακόμα και από τους Ολυμπιακούς αγώνες είναι ότι μεγάλωσα μια υπέροχη οικογένεια», είπε.

«Η μικρή Caitlyn υπήρχε μέσα μου όλη μου τη ζωή και τώρα ήρθε η ώρα να έχει την ευκαιρία της. Ζω τη ζωή μου, όταν ξυπνάω το πρωί είμαι απλά ο εαυτός μου όλη μέρα», πρόσθεσε.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ολόκληρη το Σάββατο στις 20:00 στο Open tv.

Δείτε backstage video από την εκπομπή: