Η Caitlyn Jenner με αφορμή το νέο της βιβλίο στο οποίο μιλά για την αλλαγή φύλου της, κάνει μοναδικές αποκαλύψεις, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αναμένεται να γίνει best-seller. To The Secrets of My Life έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί και η Caitlyn βρέθηκε στο Good Morning America, για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο αλλά και τη ζωή με τα παιδιά της.

Για το Keeping Up With the Kardashians ανέφερε πως μπορεί να είναι reality όμως περιγράφει πραγματικά περιστατικά. Για την πρώην σύζυγό της, Kris Jenner, τόνισε: «Λυπάμαι για ό,τι συνέβη όμως είναι καλός άνθρωπος και περάσαμε 23 εκπληκτικά χρόνια μαζί, ενώ μεγαλώσαμε θαυμάσια παιδιά».

Οι δύο τους έχουν αποκτήσει μαζί την Kendall Jenner και την Kylie Jenner, ενώ ως Bruce τη βοήθησε να μεγαλώσει και τις άλλες τρεις της κόρης από τον προηγούμενο γάμο της την Kim Kardashian, την Khloe Kardashian και την Kourtney Kardasahian. Μετά την αλλαγή της όμως τα πράγματα άλλαξαν ανάμεσά τους.

«Όταν περνάς από κάτι τέτοιο πάντα ελπίζεις για το καλύτερο και δεν θα ήταν δυνατό να πάει καλύτερα. Τα παιδιά μου ήταν εξαιρετικά», παραδέχτηκε στην εκπομπή και συμπλήρωσε: «Πλέον είμαι πιο κοντά με κάποιους σε αντίθεση με άλλους, όμως αυτό συμβαίνει πάντα στις σχέσεις».

Εκτός αυτού έκανε γνωστό πως δεν περνά πλέον τόσο πολύ χρόνο όσο παλιότερα με τα παιδιά της. «Πάντα αναρωτιέμαι γιατί δεν τους βλέπω τόσο συχνά όσο παλιότερα», ανέφερε ενώ ξεκαθάρισε πως είναι πλέον πολύ απασχολημένα με τις δικές τους υποχρεώσεις.