Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Britney Spears θέλησε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές της ότι είναι καλά και πως συνεχίζει να αναζητά βοήθεια για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η pop star νοσηλευόταν από τις αρχές Απριλίου σε ψυχιατρική κλινική καθώς το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της Jamie Spears, της είχε προκαλέσει έντονο άγχος και στρες.

Ο 66χρονος πατέρας της Britney, υπέστη ρήξη παχέος εντέρου πριν από ένα χρόνο και από τότε έχει βρεθεί στο χειρουργείο 2 φορές.

Τον τελευταίο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποια e-mails στο hashtag #freebritney τα οποία ανησύχησαν τους θαυμαστές της και άρχισαν να θεωρούν πως κάποιοι «ελέγχουν» την 37χρονη τραγουδίστρια και δεν την αφήνουν να πάρει καμία απόφαση για τη ζωή της και πως η εισαγωγή της στη κλινική έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Η ίδια πήρε θέση για αυτά τα e-mails και είπε πως τα έγραψε ο πρώην μάνατζερ της και όχι εκείνη, ζητώντας από τους fans της να μην πιστεύουν όσα ακούν και διαβάζουν.

«Ήθελα να πω απλά ένα “γεια” γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Υπάρχουν φήμες, απειλές στην οικογένεια μου και την ομάδα μου και τόσα τρελά πράγματα που έχουν ειπωθεί. Προσπαθώ να έχω λίγο χρόνο για εμένα, αλλά όλα όσα συμβαίνουν το κάνουν πιο δύσκολο. Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε και ακούτε. Τα ψεύτικα emails που κυκλοφορούν έχουν γραφτεί χρόνια πριν από τον Sam Lufti. Δεν είναι γραμμένα από εμένα. Η κατάσταση μου είναι ανεπανάληπτη, αλλά σας υπόσχομαι ότι κάνω το καλύτερο που είναι δυνατό να συμβεί αυτή τη στιγμή. Ίσως να μη το ξέρετε αυτό για εμένα, αλλά είμαι δυνατή και παλεύω για αυτό που θέλω. Η αγάπη και η αφοσίωση σας είναι εκπληκτική, αλλά αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι ιδιωτικότητα για να αντιμετωπίσω όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη ζωή μου. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας ήμουν ευγνώμων για πάντα. Σας αγαπώ!».

Δείτε τη δημοσίευση στο instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment ??? You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις