Την ανησυχία του για την εξέλιξη της ψυχικής υγείας της Britney Spears, εξέφρασε ο επί χρόνια manager της τραγουδίστριας, Larry Randolph.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο για διασημότητες TMZ, στο περιοδικό Variety και στην εκπομπή Entertainment Tonight, αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια έχει μήνες να επικοινωνήσει μαζί του.

Ανέφερε μάλιστα πως οι πιθανότητες η 37χρονη τραγουδίστρια να μην επιστρέψει στο Las Vegas για τις προγραμματισμένες live εμφανίσεις της είναι πολλές. Εξίσου πιθανό θεωρεί και το γεγονός να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην μουσική βιομηχανία.

«Με την ιδιότητα του προσώπου που κατευθύνει την καριέρα της – με βάση την πληροφόρησή μας, εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μαζί της ενημερωθήκαμε σχετικά, και από όσα αποκόμισα, είναι σαφές σε εμένα ότι η Μπρίτνεϊ δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λας Βέγκας για τις παραστάσεις στο εγγύς μέλλον και ίσως ποτέ ξανά. Δεν θα την ήθελα στη δουλειά ξανά μέχρι αυτή να είναι έτοιμη, σωματικά, ψυχικά και ολόψυχα», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει, τότε δεν θα έρθει ποτέ ξανά. Δεν έχω ούτε την επιθυμία ούτε τη δυνατότητα να την κάνω να δουλέψει ξανά. Πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η Μπρίτνεϊ ήθελε να κάνει περιοδεία, μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Ήταν ενθουσιασμένη. Τώρα έχει μήνες να μου τηλεφωνήσει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να δώσει παραστάσεις τώρα».