Στιγμές αγωνίας περνά η Britney Spears μετά το ατύχημα που είχε η 8χρονη ανιψιά της, Maddie, την Κυριακή και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η μικρή επέβαινε σε αμαξάκι του γκολφ, όταν αυτό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε μία λίμνη, με αποτέλεσμα να βρεθεί για αρκετά λεπτά κάτω από το νερό. Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν το παιδί αναίσθητο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της 8χρονης στα social media, η Britney «έσπασε την σιωπή της» και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας «έχουμε ανάγκη όλες τις ευχές και τις προσευχές σας για την ανιψιά μου».

Με ανακοίνωσή του προς το People, το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Maddie έκανε γνωστό πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. «Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τον αναπνευστήρα και  η Maddie είναι ξύπνια και μιλάει. Συνεχίζει να λαμβάνει οξυγόνο, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει υποστεί κάποια νευρολογική συνέπεια από το ατύχημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ προστίθεται πως οι γονείς της είναι στο πλευρό της και εκείνη τους αναγνωρίζει.

‪Need all the wishes and prayers for my niece ?‬

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Britney Spears (@britneyspears) στις