Σοκαριστική ήταν η είδηση την προηγούμενη εβδομάδα που ήθελε τη Britney Spears να μην επιστρέφει ξανά στη μουσική.

Ο manager της τραγουδίστριας Larry Rudolph είχε εκφράσει την ανησυχία του για την κατάσταση της τραγουδίστριας ενώ αποκάλυψε πως η ίδια είχε αρκετούς μήνες μαζί του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά :

«Με την ιδιότητα του προσώπου που κατευθύνει την καριέρα της – με βάση την πληροφόρησή μας, εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μαζί της ενημερωθήκαμε σχετικά, και από όσα αποκόμισα, είναι σαφές σε εμένα ότι η Μπρίτνεϊ δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λας Βέγκας για τις παραστάσεις στο εγγύς μέλλον και ίσως ποτέ ξανά. Δεν θα την ήθελα στη δουλειά ξανά μέχρι αυτή να είναι έτοιμη, σωματικά, ψυχικά και ολόψυχα».

Παρά όμως τις παραπάνω δηλώσεις, η ίδια η pop star πήρε θέση και σε μια πολύ γρήγορη επαφή που είχε με τους παπαράτσι, απάντησε πως φυσικά και ασχοληθεί ξανά με τη μουσική και το τραγούδι, ενώ στη συνέχεια έστειλε την αγάπη της στους θαυμαστές της.

Οι δημοσιογράφοι την πέτυχαν σε βόλτα μαζί με τον σύντροφο της Sam Asghari ο οποίος είναι πάντοτε στο πλάι της, φροντίζοντας της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.