Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν η είδηση για τον χωρισμό του Brad Pitt και της Angelina Jolie «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία, ξαφνιάζοντας τους πάντες, ενώ ακολούθησε διαμάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, η οποία δεν έχει λήξει ακόμα οριστικά.

Επτά μήνες μετά, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και αμφότεροι να κάνουν ένα βήμα πίσω, για χάρη των παιδιών.

«Η Angelina εκφράζει τη λύπη της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ορισμένα πράγματα και θέλει πλέον να υπάρχει ηρεμία με τον Brad», λέει φίλος της ηθοποιού στο E!News, σύμφωνα με το οποίο ο Brad «είναι αποφασισμένος να βάλει πάνω απ’ όλα τα παιδιά και να μην λέει αρνητικά πράγματα για τη μητέρα τους».

Επικαλούμενο πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, το δημοσίευμα αναφέρει πως «είναι ακόμα πολύ αναστατωμένος από το χωρισμό και κατηγορεί την Angelina για τη δημοσιότητα που πήρε όλο αυτό. Ξέρει, όμως, ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι την συγχωρέσει  και να έχουν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών και βασικά απογοητεύεται που δεν τα καταφέρνουν. Είδε την άλλη πλευρά της, την οποία δεν μπορεί να ξεχάσει».

Μάλιστα, ελπίζοντας ότι θα ρίξουν γέφυρες και θα αποκατασταθούν οι σχέσεις τους, η Angelina φέρεται να αγόρασε νέο σπίτι λίγους δρόμους παραπέρα από εκείνο του Brad, στο οποίο, όπως αποκαλύπτει πηγή, «θα μετακομίσουν το καλοκαίρι και η επικοινωνία των παιδιών με τον ηθοποιό θα είναι πιο τακτική».