Ο Στέλιος Νιάκαρης έχει κάνει συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, όπως οι Roberto Cavalli και Versace. Μάλιστα για τον οίκο Versace πόζαρε στην παγκόσμια καμπάνια του 2013 μαζί με την Kate Moss. Έζησε για αρκετό διάστημα στο LA και εδώ και μερικούς μήνες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα όπου ετοιμάζει μια επιχειρηματική προσπάθεια. O ίδιος αποκαλύπτει τα μυστικά του για άψογα γυμνασμένο και γραμμωμένο σώμα.

«Στην διατροφή μου, δεν προσέχω ιδιαίτερα, με την έννοια του ότι δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είμαι κατά των αυστηρών και στερητικών διατροφών. Επιδιώκω πάντα να έχω στα γεύματα μου όλες τις τροφές, αλλά προσέχω πολύ το βραδινό μου γεύμα, το οποίο πρέπει να είναι πιο ελαφρύ και υγιεινό. Ανάμεσα στα γεύματα μου έχω κάποια snacks και φρούτα, διότι είναι καλό για τον μεταβολισμό κάθε τρεις με τέσσερις ώρες να τρώμε κάτι, καθώς πετυχαίνεται καλύτερη λειτουργία του. Προσπαθώ πιο πολύ να τρώω στεγνές τροφές και να αποφεύγω τα τηγανιτά και τα λίπη. Δεν πίνω αναψυκτικά συχνά και αλκοόλ θα πιω πολύ σπάνια. Αντίθετα, πίνω αρκετό νερό. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε την διατροφή μας, όχι μόνο για ένα ωραίο σώμα, αλλά για λόγους υγείας γιατί μην ξεχνάμε ότι τρώμε είμαστε!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Stelios Niakaris (5)

«Χάρη στο πόλο που έκανα από παιδί και για πολλά χρόνια, απέκτησα ένα καλογυμνασμένο σώμα. Ο αθλητισμός ήταν πάντα μέσα στο πρόγραμμα μου. Είναι κάτι που μου προσφέρει ηρεμία, ευεξία και ενέργεια. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Στο γυμναστήριο προσπαθώ να επιλέγω διάφορα είδη άσκησης και διαφορετικά από την προηγούμενη προπόνηση, καθώς δεν είναι καλό να γυμνάζουμε καθημερινά τους ίδιους μύες. Στο πρόγραμμα μου υπάρχει και αερόβια άσκηση, αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Τις ημέρες που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορώ να πάω στο γυμναστήριο, γυμνάζομαι κάνοντας ασκήσεις που γίνονται χωρίς μηχανήματα. Οι κοιλιακοί και το τρέξιμο άλλωστε φροντίζω να υπάρχουν πάντα στην άσκηση μου», συμπλήρωσε.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.