Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της. Υπήρξε, μάλιστα, έντονη φημολογία ότι η Bobbi Kristina πέθανε μία ημέρα πριν την επέτειο των τριών χρόνων της μητέρας της, ενώ η πραγματικότητα ήταν πως, πριν από λίγες ημέρες υπεβλήθη σε τραχειοτομή, προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Daily Mail, οι γιατροί αποφάσισαν να τη βγάλουν από το κώμα για να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός της. Ωστόσο, μετά από συνεχόμενες βίαιες επιληπτικές κρίσεις, σταμάτησαν να της χορηγούν ορισμένα από τα φάρμακα που την κρατούν στη ζωή.

«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή», είχε αναφέρει ο Dr Benson στο People.

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της, Nick Gordon θεωρείται υπεύθυνος για την κατάστασή της και η οικογένεια της Bobbi Kristina του έχει απαγορεύσει την είσοδο στο νοσοκομείο, αντιδρώντας έντονα.

Διαβάστε ακόμα:

H μητέρα της Whitney Houston ξεσπάει: «Aφήστε την κόρη μου να αναπαυθεί»

Dancing with grandma: Μια 90χρονη να χορεύει Whitney Houston και τα καταφέρνει περίφημα!

Whitney Houston: Παίκτρια ριάλιτι θα την υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store