Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της. Η Bobbi Kristina, παρά την έντονη φημολογία που έκανε λόγο ότι πέθανε μία ημέρα πριν την επέτειο των τριών χρόνων, παραμένει σε κώμα για τρίτη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού People, χθες οι γιατροί την υπέβαλαν σε τραχειοτομή, προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση καθώς ο αναπνευστικός σωλήνας που είχε μέχρι στιγμής η 21χρονη, ίσως διέβρωνε την τραχεία και προκαλούσε πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση συνήθως γίνεται 14 μέρες αφότου ο ασθενής έχει πέσει σε κώμα.

bobbi-kristina

«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή», ανέφερε ο Dr Benson στο People και πρόσθεσε πως «στις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας τραχειοτομής,  δεν συγκαταλέγεται μια μόνιμη βλάβη στις φωνητικές χορδές. Αν ο ασθενής ξυπνήσει, τότε του βάζουν μια βαλβίδα στην τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να μιλήσει».

Την ίδια στιγμή , ο σύζυγός της, Nick Gordon θεωρείται υπεύθυνος για την κατάστασή της και η οικογένεια της Bobbi Kristina του έχει απαγορεύσει την είσοδο στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα:

H μητέρα της Whitney Houston ξεσπάει: «Aφήστε την κόρη μου να αναπαυθεί»

Dancing with grandma: Μια 90χρονη να χορεύει Whitney Houston και τα καταφέρνει περίφημα!

Whitney Houston: Παίκτρια ριάλιτι θα την υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store