Η Bobbi Kristina Brown, κόρη της Whitney Houston και του R&B τραγουδιστή Bobby Brown, άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Κυριακή, 26 Ιουλίου στο Duluth της Georgia, σε ηλικία μόλις 22 ετών. Από τις 31 Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της, νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα, χωρίς καμία επικοινωνία με το περιβάλλον της. Δύο μήνες μετά μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης Peachtree Christian Hospice, όπου και «έσβησε». «Είναι πλέον ήρεμη, στα χέρια του Θεού. Θέλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξή του αυτούς τους τελευταίους μήνες», ανακοίνωσε η οικογένεια Houston μέσω των εκπροσώπων της. Οι αγαπημένοι της Bobbi Christina –όπως η θεία της Pat Houston, η ξαδέλφη της Meeta Brown και η οικογενειακή φίλη Wanda Shelley που την επισκέπτονταν καθημερινά στο κέντρο αποκατάστασης, της έφτιαχναν τα μαλλιά και την έπλεναν και βρίσκονταν στο πλευρό της για να μην νιώθει μόνη- βρίσκονταν στο πλευρό και στις τελευταίες της στιγμές. Ο πατέρας της, Bobby Brown, του οποίου οι σχέσεις με την οικογένεια της πρώην γυναίκας του παραμένουν τεταμένες, όταν έμαθε για το θάνατό της, φέρεται να είπε πως «Πλέον η Bobbi Kristina βρέθηκε ξανά με τη μαμά της».

O Tyler Perry, ηθοποιός και οικογενειακός φίλος, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, επισκέφτηκε την Pat Houston στο σπίτι της στην Ατλάντα την περασμένη Δευτέρα, προσπαθώντας να βοηθήσει να υπάρξει «ειρήνη» ανάμεσα στις οικογένειες Brown και Houston τη δύσκολη αυτή στιγμή. O ίδιος ανέλαβε να φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες, όπως και τη μεταφορά της σωρού της Bobbi Christina από την Atlanta στο New Jersey, για να «ξεκουραστεί» δίπλα στη μητέρα της στο κοιμητήριο Fairview στο Westfield. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν όλα είναι έτοιμα η κηδεία της Bobbi Kristina θα γίνει αυτή την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την Oprah Winfrey, ο Tyler ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια και είχε βοηθήσει πολύ την Whitney όταν αντιμετώπιζε τους δικούς της εφιάλτες με εθισμούς και καταχρήσεις, ενώ μετά το θάνατό της τραγουδίστριας ήταν πολύ κοντά και στην Bobbi Kristina.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight η Bobbi Kristina δεν έκανε ποτέ ένα «Sweet 16″ πάρτι και η οικογένεια, για να απαλύνει τον πόνο, αποφάσισε να αναφέρεται στην κηδεία της ως «το Sweet 16 πάρτι που δεν έκανε ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Bobbi Kristina: Οι πιο τρυφερές στιγμές που πρόλαβε να ζήσει ως τα 22 της χρόνια η κόρη της Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown: Η νεκροφόρα έξω από την κλινική που νοσηλεύεται, που δημιούργησε ερωτηματικά

Bobbi Kristina: Σε τραχειοτομή υπέβαλλαν οι γιατροί την κόρη της Whitney Houston

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store