Ο Billy Bob Thornton και η Angelina Jolie υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής τους. Εκκεντρικοί, ταλαντούχοι και φουλ ερωτευμένοι κατέληξαν να χωρίσουν μετά από δύο χρόνια γάμου το 2002.

Ο 62χρονος ηθοποιός λοιπόν στην τελευταία του συνέντευξη αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα επεσήμανε πως οι δύο τους θα παρέμεναν ακόμη παντρεμένοι, εάν υπήρχε κάτι διαφορετικό στον χαρακτήρα της Jolie.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο ηθοποιός του Fargo σχολίασε χαρακτηριστικά: «Απλά είχαμε διαφορετικά lifestyle. Το δικό της ήταν ένα κοσμοπολίτικο lifestyle ενώ το δικό μου πιο αγοραφοβικό… Αυτός ήταν πιθανότατα ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν είμαστε ακόμη μαζί».

Μάλιστα ο Thornton τοποθετήθηκε σχετικά με τη φήμη που ακολουθούσε το ζευγάρι για τα μενταγιόν που είχε ο ένας με το αίμα του άλλου. «Τα κολιέ ήταν πολύ απλά. “Λοιπόν ας τρυπήσουμε τα δάχτυλά μας με ένα στυλό και ας πάρουμε μία κηλίδα αίματος. Όταν θα είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο θα φοράμε το κολιέ”. Ήταν τόσο εύκολο. Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε όμως, όλοι πίστευαν ότι φοράμε έναν κουβά είμαι στους λαιμούς μας», αποκάλυψε ο ηθοποιός.