Στο Rock Music Festival του Μιλάνου τραγουδούσε η Billie Eilish όταν στραμπούληξε για δεύτερη φορά τον αστράγαλο της μέσα σε έναν μήνα. Η πολύ επιτυχημένη pop star ενώ τραγουδούσε το “Bad Guy” χοροπηδούσε έτσι ώστε να ξεσηκώσει το κοινό, βάζοντας παραπάνω δύναμη στο ένα της πόδι με αποτέλεσμα να στραμπουλήξει τον αστράγαλο της.

Η 17χρονη πριν από ένα μήνα είχε τραυματίσει τον αστράγαλο του άλλου ποδιού της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λος Άντζελες, κάτι που ανέφερε στο κοινό μετά τον τραυματισμό της. Η Billie συγκεκριμένα είπε: «Φίλε, στραμπούληξα τον αστράγαλο μου κατευθείαν. Αυτό είναι τόσο ντροπιαστικό. Είχα στραμπουλήξει και τον άλλον πριν από ένα μήνα περίπου. Πονάει αρκετά. Είναι βλακεία γιατί αυτή τη στιγμή κομπιάζω να μιλήσω από τον πόνο καθώς θα προτιμούσα να μην κάνω show παρά να κάνω μία χάλια εκδοχή του. Θέλω να σας χαρίσω ένα ωραίο show. Όμως δεν μπορώ».

Μετά από αυτά τα λόγια που μπορούμε να ακούσουμε το «σπάσιμο» στη φωνή της από τον πόνο, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σκηνή.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

7