“Ο αδελφός της Billie Eilish έχει κοπέλα που μοιάζει ίδια η μικρή ποπ σταρ”… Αυτό ήταν το πρώτο tweet ενός παρατηρητικού χρήστη του Twitter νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Όσο η Billie Eilish δεν δίνει δικαιώματα και όσο προστατεύει με θαυμαστή αυστηρότητα την εφηβεία και την αθωότητά της, τόσο είναι που κάτι συμβαίνει και την εμπλέκει σε περίεργες καταστάσεις χωρίς να φταίει.

Από εκεί και μετά, οι χρήστες των social media αποφάσισαν να ανακαλύψουν μόνοι τους πού ήταν το περίεργο με την Claudia Sulewski, τη σύντροφο του αδελφού, παραγωγού και συνεργάτη της ποπ σταρ, Finneas O’Connell.

Και εκεί τα πράγματα στράβωσαν απίστευτα, καθώς οι περισσότεροι εντόπιζαν τρελές ομοιότητες ανάμεσα στη σύντροφο του αδελφού της και εκείνοι και φυσικά δεν σταματούσαν εκεί, αλλά προχωρούσαν σε διάφορους άβολους και εξαιρετικά ενοχλητικούς συνειρμούς για τα σύνδρομα που μπορεί να κρύβονται κάτω από την καλή σχέση των δύο αδελφών.

Φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι περισσότεροι έβρισκαν να θυμηθούν τους στίχους του «Mr Bad Guy», που περιγράφουν μία μικρή λολίτα που ξεμυαλίζει παντρεμένους και φυσικά το τραγουδάει ένα κορίτσι που πρακτικά είναι ακόμη ανήλικο…

Όπως ήταν απολύτως φυσικό, πολλοί από τους θαυμαστές της 17χρονης αντέδρασαν έντονα τόσο με τις συγκρίσεις και τους παραλληλισμούς, όσο και με τις κακόβουλες σκέψεις για τον μεγαλύτερο αδελφό της Eilish και δεν δίστασαν να γράψουν ότι αυτό είναι ό,τι χειρότερο έχουν διαβάσει και αντικρίσει εδώ και καιρό.

Πάντως, ο ξένος Τύπος αναφέρει ότι ναι μεν η μικρή τραγουδίστρια δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, ωστόσο, οι δηλώσεις της είναι εκείνες που αποδεικνύουν ότι είναι ένας προσγειωμένος άνθρωπος, που παρά το νεαρό της ηλικίας του ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των media, χωρίς να αφήνει να τον καταπιούν οι φήμες, οι ορέξεις των εκδοτών και οι κακοήθεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Με στοιχεία από Cheatsheet.com