Το να μπορέσει κάποιος να φτάσει στην κορυφή χωρίς να έχει απώλειες, είναι σπάνιο αν όχι αδύνατο. Για ένα παιδί 15-16 ετών αυτό ισχύει σε ακόμα πιο μεγάλο βαθμό. Η Billie Eilish έγινε μια παγκόσμια popstar στα 16-17 της και αυτό μεταφράστηκε σε αλλαγή όλης της ζωής της. Όχι μόνο ως προς την ίδια και την καθημερινότητα της, αλλά ως προς τους ανθρώπους που είχε γύρω της.

Η νέα της πραγματικότητα δεν άφηνε πολύ χώρο για τους φίλους που είχε εκείνη την περίοδο και πάρα πολλοί σταμάτησαν να κάνουν παρέα μαζί της, μιας και δεν είχε πια το χρόνο για να τους δει.

Αυτή η κατάσταση είναι αναμφίβολα δυσβάσταχτη για ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία. Για την Billie Eilish ήταν σκληρή σε βαθμό να σκεφτεί να δώσει τέλος στη ζωή της, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Gayle King, το Grammy Special.

«Δεν μπορούσα να νιώσω χαρά πριν ένα χρόνο. Ήμουν λυπημένη και χωρίς ίχνος χαράς μέσα μου. Δεν θέλω να είμαι πολύ σκοτεινή, αλλά ειλικρινά δεν πίστευα πως θα φτάσω ως τα 17 μου. Σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά, ήμουν στο Βερολίνο, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Υπήρε ένα ανοιχτό παράθυρο κι εγώ…Θεέ μου, θυμάμαι να κλαίω και θυμάμαι να σκέφτομαι τον τρόπο που θα πεθάνω και ήταν αυτός (να πέσω από το μπαλκόνι)».

Σε αυτό το σημείο η King της υπενθύμισε ότι έχει έναν στίχο σε ένα τραγούδι της, το Bury A Friend, που λέει «the end of me». Την ρώτησε αν αφορούσε στην ίδια και η Eilish αποκρίθηκε θετικά. «Ναι, ήταν για μένα. Επίσης, ταίριαζε με τη ρίμα».

Ευτυχώς για την Eilish, η μητέρα της αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ανέλαβε χρέη μάνατζερ της, με στόχο να απορρίπτει δουλειές, ώστε η κόρη της να έχει χρόνο για τον εαυτό της και τους φίλους της, ενώ την πήγε και σε ειδικό θεραπευτή.

Πάντως, η Eilish φαίνεται πως δεν έχει βγει εντελώς απ΄αυτό το συναίσθημα και είναι ενδεικτικό το σχόλιο σε μια ανάρτηση στο Instagram που είχε κάνει στις 30 Δεκεμβρίου.

View this post on Instagram

still here

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on