Ο Bill Cosby, ο άνθρωπος ο οποίος έγινε αγαπητός στην Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο, παίζοντας υποδειγματικά και με απόλυτη επιτυχία το ρόλο ενός γλυκού οικογενειάρχη στο «The Cosby Show», αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης παγκοσμίως τις τελευταίες ημέρες.

Γυναίκες τον καταγγέλουν για βιασμό με τελευταία την Janice Dickinson, πρώην διάσημο μοντέλο, κατόπιν ιδιοκτήτρια πρακτορείου και παρουσιάστρια.

Ο 77χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Associated Press, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, και απάντησε εκνευρισμένος σε όσα ακούγονται σχετικά με τους βιασμούς γυναικών: «Δεν υπάρχει καμία απάντηση. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Και θα σας πω γιατί. Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο την ακεραιότητα σας, αλλά δεν μιλάω γι’ αυτό».

cosby 2

Εκείνη τη στιγμή, «μπήκε στη μέση» ο εκπρόσωπος Τύπου του Cosby και ουρλιάζοντας, απαίτησε από τον δημοσιογράφο να «κόψει» το εν λόγω απόσπασμα. «Θα το εκτιμούσα εάν αυτό το απόσπασμα δεν έβγαινε στον αέρα. Εάν έχετε ίχνος σοβαρότητας πάνω σας, τότε πρέπει να το κόψετε αυτό το μέρος της συνέντευξης».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Bill Cosby: Αρνείται να προβεί σε δηλώσεις για τις κατηγορίες βιασμού

Barbara Bowman: «Στα 17 μου, ο Bill Cosby μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε»

O Mike Tyson αποκαλύπτει: «Με άρπαξαν από το δρόμο και με βίασαν όταν ήμουν 7 χρονών»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store