Αν και υπήρχε η αίσθηση πως η παρουσιάστρια θα αξιοποιούνταν σε κάποια άλλη εκπομπή του ΑΝΤ1, εντούτοις, εντελώς αναπάντεχα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους. Μια συνεργασία που τους τελευταίους δύο μήνες έγινε προβληματική, αφού οδήγησε την ταλαντούχα δημοσιογράφο εκτός της εκπομπής Καλημέρα, Ελλάδα έπειτα από πέντε χρόνια γόνιμης σύμπραξης. Αιτία της αποχώρησης ήταν η συμπεριφορά του Γιώργου Παπαδάκη, την οποία η Μπάγια θεώρησε μειωτική, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της.

Ωστόσο το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 ήταν σε ισχύ και φαινόταν πως υπήρχε η βούληση να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Είχε ακουστεί έντονα πως προοριζόταν για την καινούρια ζώνη που σχεδιάζει να εντάξει ο σταθμός, που είναι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η Μπάγια Αντωνοπούλου τα είχε πάει περίφημα στην παρουσίαση της πρωινής καθημερινής εκπομπής το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του People, το τελευταίο διάστημα αυτό που ζητούσαν οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου από τη δημοσιογράφο ήταν να επιστρέψει στο Καλημέρα, Ελλάδα, προοπτική που δεν της άρεσε καθόλου. Έτσι, ως έσχατη λύση έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να ενταχθεί στο δελτίο ειδήσεων ως ρεπόρτερ. Αλλά και αυτή η εναλλακτική έπεσε στο κενό, οπότε δεν απέμενε τίποτε άλλο πέρα από τη λήξη της συνεργασίας. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας αποκάλυψαν στο People πως ήδη της έχουν γίνει κρούσεις από άλλα κανάλια, τις οποίες η Μπάγια εξετάζει.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.