Τα δύο τελευταία πακέτα της σεζόν ανοίγει απόψε, Πέμπτη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι ιστορίες που θα παρουσιάσει προκαλούν έντονη συγκίνηση.

Η Μαρία έρχεται στο Πάμε Πακέτο από την Κύπρο για να κάνει την πιο ξεχωριστή έκπληξη στον σύζυγό της, Νίκο, με τον οποίο κλείνουν 22 χρόνια κοινού βίου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που από την αγκαλιά της μητέρας της βίωσε τον ρατσισμό εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης, καθώς γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια, που επηρεάζει τα ζωτικά όργανα, αλλά, κυρίως, αλλοιώνει την εξωτερική όψη. Η αποστολέας αφηγείται όλα όσα σημάδεψαν την ζωή της και τα απίστευτα περιστατικά bullying που βιώνει ακόμα και σήμερα, που είναι 48 ετών. Μέχρι και την στιγμή που γνώρισε τον Νίκο ήταν ένα πληγωμένο πλάσμα. Εκείνος, ένας όμορφος στην εμφάνιση άνδρας, ήρθε σε ρήξη με την οικογένειά του προκειμένου να την παντρευτεί και την έκανε να αισθανθεί την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και να πιστέψει επιτέλους στον εαυτό της.

Στη συνέχεια, η Σοφία, που το 2009 έχασε ξαφνικά τον μεγαλύτερο αδερφό της, αναζητά τον άλλο αδερφό που τυχαία έμαθε ότι έχει, από εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της. Εναποθέτοντας τις ελπίδες της στην εκπομπή, η Σοφία θα βρει τον αδερφό της και η πρώτη τους συνάντηση είναι συγκλονιστική, καθώς, μεταξύ άλλων, θα μάθει ότι ο πατέρας της τον είχε αναγνωρίσει, αλλά και την προσωπική του ιστορία, καθώς μεγάλωσε χωρίς γονείς.

Αύριο λέμε ΑΝΤΊΟ! Μην χάσεις την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΉ!! #alphatv #pamepaketo #lastepisode #GRANDFINALE #passion #realstory #vikychatzivasileiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις