Με μία αναπάντεχη ανακοίνωση περίμενε ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες του Survivor, καθώς, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου τους έκανε γνωστό πως το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό, μετά και τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία έμεινε ξανά εκτός.

«Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο, ούτε για την μία ομάδα, ούτε για την άλλη, το να αγωνίζεται μόνος του ο Αγγελόπουλος σαν μία ομάδα μόνος του, ασχέτως που χθες κατάφερε να πάρει την νίκη. Γι’ αυτό, από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό», είπε ο παρουσιαστής και άφησε τους παίκτες εμβρόντητους, με κάποιους να χειροκροτούν «παγωμένα».

Όπως εξήγησε ο Σάκης, πλέον θα αγωνίζονται μεταξύ τους και οι άνδρες και οι γυναίκες, ενώ τα αγωνίσματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχει πλεονέκτημα με βάση το φύλο του παίκτη.

Όλοι παίκτες έχουν πέντε ζωές και θα χάνουν μία από αυτές κάθε φορά που θα χάνουν σε μία αναμέτρηση. Όποιος χάσει και τις πέντε θα βγαίνει από το αγώνισμα, μέχρι να μείνει ο ένας, που θα είναι και ο τελικός νικητής.

«Πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε πολύ δεμένοι. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι πρέπει να γίνει. Το πιο δύσκολο πιστεύω θα είναι σε ένα παιχνίδι ασυλίας και όχι σε ένα έπαθλο», σχολίασε ο Κώστας Ανανγωστόπουλος, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε την τροπή του παιχνιδιού ενδιαφέρουσα και η Σάρα Εσκενάζη δεν έκρυψε τον προβληματισμό της που θα έρθει αντιμέτωπη με άνδρες.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο παρουσιαστής και οι παίκτες: