Υπάρχουν στιγμές, που χωρίς να το θες, καταλήγεις να εκτεθείς σημαντικά. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι βέβαιο πως όλα τα βλέμματα είναι στραμένα πάνω σου σε κάθε σου κίνηση και για το λόγο αυτό, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ίσχυε στην περίπτωση του Lenny Kravitz, τη Δευτέρα που μας πέρασε. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μουσικός, έδωσε μία συναυλία στη Στοκχόλμη. Η αρχή της μάλιστα ήταν ιδιαίτερα θεαματική με τον 51χρονο Kravitz να ερμηνεύει με πάθος το πρώτο τραγούδι. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε η αρχή ήταν λίγο πιο αποκαλυπτική από ότι πολλοί περίμεναν. Ο τραγουδιστής έσκυψε παίζοντας κιθάρα με συνέπεια το δερμάτινο εφαρμοστό παντελόνι του, να σκιστεί στον καβάλο.

Το ζήτημα είναι πως ο τραγουδιστής του «I belong to you», δεν φορούσε εσώρουχο, με συνέπεια να βγει το μόριό του σε κοινή θέα. Οι fans που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές απαθανάτισαν το συμβάν, από πολύ κοντά μάλιστα. Ο Lenny Kravitz ως άρτιος επαγγελματίας δεν σταμάτησε λεπτό και συνέχισε να παίζει ανενόχλητος, ενώ λίγο μετά άλλαξε παντελόνι.

Το ζήτημα είναι πως εκτός όλων των άλλων, στα media σχολιάστηκε έντονα, πως ο τραγουδιστής είχε περασμένο στο πέος του ένα μεταλλικό cock ring! Πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι ζήτησαν μία δήλωση από τον ίδιο ή τον ατζέντη του, όμως και οι δύο δεν ήταν πρόθυμοι να μιλήσουν.

Δείτε τι συνέβη ακριβώς στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν.

kravitz2=

kravitz

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε τη να ποζάρει με τον Lenny Kravitz

Lenny Kravitz: Τελευταία φορά που…

Ακούστε το νέο single του Lenny Kravitz «Sex»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store